House Of Asia Tykwa Marynowana 100 G

Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu "Nimono" i potrawach marynowanych "Aemono".
  • Discount: -2.10 zł (20 %)
  • (Gross discount: -2.20 zł (20 %))
  • Gross price: 8.81 zł / szt. 8.39 zł / szt.
  • 100 g ( 88.10 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)

The product is shipped within 24 hours.

Składniki: tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie