Lubella Chrupersy Ryżowe to chrupki z ryżu i kukurydzy w kształcie ziarenek wzbogacone w witaminy. Nowe kształty jeszcze bardziej zasmakują najmłodszym smakoszom. Nowe chrupki idealnie nadają się do mleka, lub jako przekąska do pochrupania. Z pełnym ziarnem siła ryżu! Chrupki w składzie mają zdrowy akcent, witaminy takie jak: witamina D, tiamina (witamina B1), niacyna (witamina B3), witamina B6.
Spróbuj prostego i szybkiego przepisu na pyszne batony z Chrupersami!
Składniki:
-6 szklanek ryżowych Chrupersów
-280g pianek marshmallow
-3 łyżki masła
Przygotowanie:
-Masło oraz pianki marshmallow wstaw do kuchenki mikrofalowej i podgrzewaj przez 3 minuty (przemieszaj po około 2 minutach). Całość powinna się rozpuścić na gładką masę.
Dodaj ryżowe Chrupersy i mieszaj aż dobrze połączą się z masą.
-Przełóż masę do płaskiego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia. Schłodź w lodówce przez około godzinę, a następnie wyciągnij i podziel masę na porcje.
Batoniki należy przechowywać nie d...
Składniki: mąka: ryżowa (51%), kukurydziana (18%), kukurydziana pełnoziarnista (4,6%); cukier, skrobia, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól, witaminy: niacyna (witamina B3), witamina B6, tiamina (witamina B1), witamina D. Produkt może zawierać: mleko, soję.