Ciecierzyca BIO 400 g

Cieciorkę należy przed spożyciem moczyć przez co najmniej 12 godzin i gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania. W kuchni arabskiej ciecierzycę wykorzystuje się do przyrządzenia słynnych falafeli czy humusu. Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek.
  • Discount: -1.30 zł (20 %)
  • (Gross discount: -1.36 zł (20 %))
  • Gross price: 5.42 zł / szt. 5.16 zł / szt.
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)

The product is shipped within 24 hours.

Składniki: ciecierzyca* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie