Składniki: cukier, laktoza, białka mleka, marcepan (11%) (migdały, cukier, woda, syrop cukru inwertowanego), utwardzony tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy, rzepakowy); tłuszcz roślinny (palmowy); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, miazga orzeszków arachidowych, syrop glukozowy, percepan (ziarna pestki moreli, cukier, woda, syrop cukru inwertowanego, skrobia ziemniaczana), mleko odtłuszczone w proszku, alkohol etylowy, emulgatory: lecytyny (z soi), aromaty, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 15 - 21 °C
Smak: Migdałowy
Typ: Cukierki
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Soja i produkty pochodne: Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Tak
Migdały i produkty z migdałami: Tak
Cukry: 54 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g
Wartość energetyczna kcal: 463 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1937 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 5,5 g
Zawartość soli: 0,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 19 g
Zawartość węglowodanów: 68 g