Fasolka Adzuki BIO 400 g
Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
- Dodaj do ulubionych:
- Kod producenta: 5908249972315
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 9,45 zł brutto
- Rabat: -1,88 zł (20 %)
- (Rabat brutto: -1,97 zł (20 %))
- Cena brutto: 7,86 zł / szt. 7,49 zł / szt.
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Wysyłka w 24h + czas dostawy