Cukier kokosowy BIO 600 g

Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej. Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem. Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom. Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
  • Rabat: -4,36 zł (20 %)
  • (Rabat brutto: -4,71 zł (20 %))
  • Cena brutto: 18,82 zł / szt. 17,43 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: *Cukier kokosowy 100 % *składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: ID
Możliwe alergeny: Gluten,Orzechy,Sezam
Wartość odżywcza w 100g
Wartość odżywcza: 1577/377
Tłuszcz: 0.4 g
Węlowodany: 93 g
w tym cukry: 90 g
Sól: 0.09 g