Pektyna do dżemów 30 g

Przgotować 2 kg owocóworaz 1 kg ckru. Do przygotowanyc owoców wlać pół szklanki wody i zagotować. Zawartość opakowaia wymieszać z jedną szklanką cukru. wsypać do gotujacych się owoców i mieszać. Gotować od 3 do 5 minut. Wsypać pozostałą ilość cukru i gotować do ałkowitego rozpuszczea. dodać łyżeczkę kwasku cytrynoweg, rozpuszczonego w ałej ilości goracej wody. Dokładnie wymieszać. następnie nalezy zebrac pianę i rozlać goracy dżem do słoików. Zaleca się pasteryzować dżem przez 20 minut.
  • Discount: -1.09 zł (20 %)
  • (Gross discount: -1.34 zł (20 %))
  • Gross price: 5.37 zł / szt. 4.37 zł / szt.
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)

The product is shipped within 24 hours.